Θερμοσυστελόμενη Μεμβράνη

Το MAGIC STICK είναι είδος πρώτης ανάγκης για την προστασία του αυτοκίνητου μας και κάθε οδηγός πρέπει να το έχει στο ντουλαπάκι του !
Το magic stick χρησιμοποιείται & πριν χτυπηθεί το αυτοκίνητο ως προστατευτικό σε προφυλακτήρες, αριστερά – δεξιά στις πόρτες, και στους εξωτερικούς καθρέπτες με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οπότε και στην περίπτωση δικής μας απροσεξίας, να κάνουμε μια ανέξοδη ζημιά στην μεμβράνη προστασίας και όχι στο κύριο σώμα του αυτοκίνητου. Με αυτή την έννοια είναι ένα είδος πρώτης ανάγκης, που κάθε οδηγός πρέπει να έχει στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου.

 • Σταματάει το ξεφλούδισμα του χρώματος
 • Προστατεύει από την σκουριά.

To Magic stick, είναι ένα νέο επαναστατικό προϊόν που έρχεται να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο την ανάγκη για μικροεπισκευές στο χρώμα του αυτοκίνητου. Ο λόγος κατασκευής του Magic stick είναι επειδή το 80% των χρωμάτων στην αγορά αυτοκινήτου, είναι μεταλλικά ή πέρλες που σημαίνει αδυναμία επισκευής με ¨πινελάκι¨. Αν αφήσουμε μια μικροφθορά από ένα πετραδάκι στον προφυλακτήρα ή στο καπό, κάθε φορά που πλένουμε το αυτοκίνητο μας, με το πιεστικό, στα πλαστικά μέρη θα ξεφλουδίζει ενώ στα μεταλλικά θα σκουριάσει ! Εάν πάμε στον φανοποιό μας ή στην αντιπροσωπία και ζητήσουμε τον γνήσιο κωδικό χρώματος, μόλις το εφαρμόσουμε στο σημείο φθοράς το ασημί γίνεται γκρι, το κόκκινο μπορντό, αλλάζει η απόχρωση. Αυτό συμβαίνει, γιατί όσο και να θέλουν να μας εξυπηρετήσουν οι επαγγελματίες, τα μεταλλικά στοιχεία και οι πέρλες είναι <<βαρύτερα>> από το χρώμα, οπότε χρειάζεται προεργασία για να <<δέσουν>> επάνω στο σημείο φθοράς. Αυτή η προεργασία είναι το κανονικό βάψιμο του <<μπογιατζή >> μας, με το ειδικό πιστόλι βαφής. Το Magic stick ήρθε να καταργήσει το πινελάκι, καθώς προσφέρει την απόλυτη αυθεντική εφαρμογή χρώματος και απόχρωσης. Είναι το μοναδικό προϊόν που περιέχει το χρώμα (ακριβή κωδικό) σε αυτοκόλλητη θερμοσυστελόμενη μεμβράνη, με το μέταλλο, την πέρλα και το βερνίκι του εργοστασίου κατασκευής.

Το Magic stick είναι ιδανικό για προφυλακτήρες και χαμηλά σημεία. Επειδή, όμως είναι ολοκαίνουριο χρώμα αυτοκινήτου, όταν το τοποθετήσετε σε ψηλά σημεία ( καπό, ουρανό, κτλ), πιθανώς να έχει μια μικρή διαφορά ως προς την ¨γυαλάδα¨ του, μιας και το χρώμα του αυτοκινήτου μας, λόγο ήλιου, ζέστης καιρικών συνθηκών, πλυσιμάτων σε βούρτσες αλλά και παλαιότητας του, έχει ¨κόψει¨. Η λύση είναι απλή, γυαλίζουμε τοπικά με μια γυαλιστική αλοιφή, το σημείο που έχουμε βάλει το ολοκαίνουριο Magic stick, ώστε να επαναφέρουμε την αρχική γυαλάδα, του χρώματος μας, και να ταιριάζει με το μαγικό αυτοκόλλητο. ¨Η το αφήνουμε, ως έχει καθώς με τον καιρό και τα πλυσίματα γίνεται και αυτό όπως το χρώμα του υπόλοιπου αυτοκίνητου.

Επισκευάστε 40-50 μικροφθορές

ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΧΡΗΣΗ
Η επισκευή με το Magic stick είναι πολύ απλή. Δεν απαιτείται εξειδικευμένη γνώση και εργαλεία. Σε μερικά μόνο λεπτά μπορούμε να αποκαταστήσουμε την μικροζημιά με μερικά απλά βήματα.

 • Καθαρίζουμε με οινόπνευμα ή καθαρή βενζίνη το σημείο με την φθορά.
 • Επιλέγουμε το σχήμα που μας διευκολύνει να καλύψουμε την φθορά ή κόβουμε ένα κομμάτι από το μεγάλο φύλλο του αυτοκόλλητου στην διάσταση που χρειαζόμαστε (κόβουμε πάντα στρογγυλά και χωρίς γωνίες κομμάτια λίγο μεγαλύτερα από το σημείο φθοράς που θέλουμε να καλύψουμε).
 • Εάν οι γρατζουνιά έχει αφήσει ίνες σε πλαστικά μέρη πχ. προφυλακτήρας ή εάν έχουμε στοκάρει και η επιφάνεια δεν είναι λεία, τρίβουμε τοπικά με ντουκόχαρτο.
 • Ελευθερώνουμε το αυτοκόλλητο και τοποθετούμε την άκρη του στην αρχή της γρατζουνιάς.
 • Πιέζουμε κατά μήκος για να κολλήσει.
 • Στα σημεία μεγάλης καμπυλότητας θερμαίνουμε το αυτοκόλλητο ώστε να μπορεί πιο εύκολα να πάρει το κατάλληλο σχήμα, (προτιμήστε συσκευές θερμού αέρα).
 • Η διάρκεια ζωής της κόλλας που χρησιμοποιείται σαν βάση της μεμβράνης είναι 8 έτη.
 • Αφήνουμε το σημείο που επιδιορθώσαμε χωρίς να το πλύνουμε για 24 ώρες.
 • Έξτρα οδηγία: To Magic stick είναι θερμοσυστελόμενο χρώμα αυτοκινήτων, έχει δηλαδή την ιδιότητα όταν θερμανθεί να πιέσουμε τις γωνίες του αυτοκόλλητου από μέσα προς τα έξω ώστε να μειωθεί το πάχος περίπου στο μισό.